SaHaBaT MaYa

Monday, January 4, 2010

it's been a while..

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 1:05 PM 0 comments
assalamualaiikum...lama gakkan aku update blog ni...byk benda nak citer tp rase mcm malas bebenor nak menaip..hehe...cibec berjalan dgn lancar..abis dah pun...dah hmpir 1 bln aku tinggalkan cibec tu...skrg ni dok kat umah...tgh tggu laa mana2 interview yg nak kena pi...xtau laa mcmana nasib aku ni...hoho...

mggu lepas aku pi interview kat KL...kat institut profesional baitulmal..utk jawatan pensyarah akaun...tp mcm agak tipis peluangnyer...yg len2 tu muka gempaq2 belaka...hhu....takut beb...maklumlaa...1st time pi interview betul2 punyer...

lg nak citer apa erk...mlm td dah biskan siri merlin utk season 2...tak sabar nak tggu season 3 punyer...
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise