SaHaBaT MaYa

Wednesday, July 29, 2009

I'm sad... :-(

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 7:35 AM 1 comments
huhu...sedinya ati ni mlm td...smlm aku dah cek result aku...huhu..teruknyer...mcmana ni...

so mlm td tu aku msg laa sumer kwn²...skdr untuk meluahkan kesedihan di hati ini...sorg pun xreply...bertambah sdih laa aku jdnyer...

tp then aku sedar...sesungguhnya Allah sentiasa bersama hamba-Nya..kepada-Nya jualah tempat utk aku mengadu kesedihan ini...

Saturday, July 25, 2009

^[L].[I].[F].[E]^

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:11 PM 0 comments
Assalamualauiikum...dah lamer benor aku tak tulis blog ni...erm..ada ker org dok baca blog ni erk??? dah sebulan abis praktikum...tp result pun tak kuar lg..silap2 kena tunggu smpai konvo bln 10 ni..insyaallah...



kat tempat praktikum dulu tu..ader laa dia pujuk suh stay...tp bila aku pikir balik...and selepas yakin dengan solat istiqarah yang aku buat tu...aku tolak offer dia tu...lgpun, keje kat susah bab solat asar yang payah sket...



so..skrg ni aku dok umah jek...jd tukang masak...hehe...takde laa masak gempaq2 pun...asalkan tak kebulur ok ler tu...

aku laa ni dok giler dgn facebook...ari2 sure men farmtown, farmville dan barn buddy...mmg best laa..apa yg best pun aku xtau laa..hehe...

apa lg nak citer erk...bebaru ni zehan kawin...erm...bila laa agaknyer aku nak kawin erk?? tp...akan kawin ker aku ni??ader ker org yg nak kat aku ni?? hm...klu xder..aku redha je...sesungguhnya Allah maha mengetahui segala perancangan-Nya...

oklaa...nanti aku update lg...see ya...
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise