SaHaBaT MaYa

Monday, February 23, 2009

GENG: PeNgEmBaRaAn BeRmULa + MaKCiK MiStEri 2...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 8:37 PM 0 comments
assalamualaiikum sumer....erm..ada baca tak blog aku ni?? hehe...saja jek tulis...kot2 ader org tergerak nak baca...kan?? erm...semlm aku pi wayang tengok citer Geng....ala...citer upin ipin tu...korng dah tgk lum?? best giler laa....hensem plak si badrol tu...hehe...tp hensem lg HANSHIRO HANIRO aku...hik hik...erm...mulanya aku pi dgn mak aku ari sbtu pkul 230 ptg...tp giles aaa....seat full....!!! so, takpaksa laa balik umah dgn muka yg monyok...huhu...so, smlm pas aku abis kemas umah sumer...basuh lantai, mop umah sumer...aku pi laa sorg2 central square tu...nak tggu mak aku xleh, dia sekolah ahad....aku, ahad jek yg aku cuti...so, aku pilih seat tgh2 skrin, tak atas, tak bawah sgt...kiranya mmg dok kat tgh2 skrin laa...best btul...then beli popcorn large 1 dgn lemon tea large...kanan kiri aku xde org..hehe...mmg best laa...pg2 xramai org...byk gak budak2 kecik pi tgk...mak ayah diorg bawak....mesti diorg hepi dpt tgk upin ipin tu...

k laa....kita tinggalkan citer psl GENG tu...ingt nanti nak ajak LAA pi tgk laa...leh tgk utk kali kedua...hehe...

ni pasal makcik misteri...ingt lg x posting aku pasal makcik misteri..opps....klu xleh dlm ni, mgkin dlm blog aku kat frenster...

mcm ni citernya...td masa aku otw nak pi surau...masa nak lintas jln tu aku ternmpk laa 1 stall...ader mkcik jual2 mknan kot...sbb aku nmpak byk tuppaware kat atas tu....aku agak mungkin kuih2 xpun lauk2 utk mkn tghari...mmandangkan aku posa arini so juz terdetik dlm ati aku " uish..posa plak arini...klu x leh gak tgk2 apa yg mkcik tu jual...erm..xper laa..sok aku singgah laa..." then masa nak lintas jln tu...aku kalih laa kanan kiri nak tgk kete...bila aku pndang balik stall tu....xder org...hanya stall kosong...bekas2 makanan pun sumer xder..mmg sekelip mata jek hilang...aku trus cuak..pelik giler...mmg xphm laa...so, apa pndpt korg???
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise