SaHaBaT MaYa

Tuesday, July 29, 2008

huargh....

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 10:15 PM 1 comments
Assalamualaiikum sumer...erm, masih ader ker yg rajin baca blog aku ni...ntah2 dah xder org yg sudi membacanya...xper laa..biar laa aku jek yg luahkan isi ati aku kat pc ni...huhu...

aritu tak sempat nak tulis panjang lebar lagi...sebok bebenor aku sem ni..wat aper ntah...erm...well²..aku dpt masuk shorlisted top 100 utk dgraduate.isnin ni pkul 2 ader corporate interview...takut laa jugak...tp pas si dia ckp.."awk leh wat punye"...hehe...ader laa semangat tu...wpun tak banyak...

sem ni mmg bz jek...aku jd lab assisstant sem ni..sajer..nak ader pengalaman..fasi titas pun still jadi gak...then subjek projek AIS memerlukan aku utk develop payroll audit software...kitorg tgh blur² campur stuck...nak wat ERD pun terkial²...hehe...

smlm ader workshop dgraduate...best gak laa...tapi aku tgk mmg wujud pergaulan bebas...maklumlaa yg uruskan workshop tu under AIESEC...patut laa si dia tak bagi aku masuk AIESEC sem lepas...tapi aku masih elakkan pergaulan yg lebih² tu laa semlm...workshop abis kul 5 tp kul 4 aku dgn emy dah kena blah...sebab kitorg ader kursus protokol...huu...bz..kan?? 2 pun terlmbt skit kursus protokol tu..maklumlaa asar pkul 4.50pm...mana laa sempat..dgn nak make up lagi..hehe...melawa laa skit²...

aku pi kursus protokol dgn harapan dpt tgk si dia...rindu beb...tp x nmpak pun btg hidung dia... tak dtg la tu...sbb dia clash dgn lawan nasyid peringkat ipt zon utara.

protokol tu best gak laa...dia ajar manner nak dok kat meja makan utk majlis² rasmi...then dia ajar gak tips² pakai baju ke majlis² mcm tu...tp makan tak baper sedap...makan chicken chop..tapi keras giler...huhu...nak potong pun susah...

abis protokol, trus pi PKP nak tgk nasyid...dgn harapan lagi kot² laa dpt tgk dia...sampai bis nasyid xnmpak dia..antor msg x berbalas laa plak...elok aku nak balik baru dia balas...dia kita group dia kalah masa saringan ptg tu...huhu..mana laa aku tau...

k la...aku sambung nanti yek...nak wat ERD jap ni...pastu aer disscussion pkul 4..rasa mcm maleh nak pi laa...hehe...

wassalam.. \(^_~)/
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise