SaHaBaT MaYa

Friday, June 22, 2012

ingin menjadi ahli falsafah :-)

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 10:26 AM 0 comments
Kebodohan demi kebodohan dipertontonkan oleh mereka yang buta hati dan pendek akal...Adakah mereka lebih gemar menjadi virus dalam organisasi daripada menjadi pendidik yang berdedikasi dalam mendidik anak bangsa???

Monday, June 18, 2012

SeMeStEr BaRU BeRmULa LaGi...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:30 AM 0 comments
Wah...sebenarnya dari minggu lepas dah stat semester baru...tp minggu lepas lbih kpda mggu pengenalan dan minggu kutip duit buku...so, xder pun aku wat klas...

minggu ni baru minggu mengajar la...didi dah stat MC utk bersalin, so aku dah stat takeover class dia...so jadinya utk dua bulan ni, jam mengajar aku 24jam lerr...yeaa...ader OT 4 jam...hehe...aku suka jadual aku sem ni...xkisah la klas ptg byk pun, yg pentg kbnykkan pagi aku free...so xder mslah klu terlmbt sbb jammed...hee...

sem ni aku just ngajar paper Costing dgn AIS jer...yeaayy!!! suke sgt sbb xder paper akaun...bukan xsuke ngajar akaun, tp lebih prefer costing dr akaun...hee...aku stat ngajar kat IPB ni pun aku dah ngajar costing...soo, sgt suka pd costing..hee...

skrg ni tgh klas AIS280, so aku bg masa utk diorg discuss for presentation next class..aku tau, ada antara mereka yg dok layan FB smbil2 tu...xkisah la..yg penting slides utk presentation siap...

k la...aku nak mintak diri..nnti aku update lagi...

wassalam...

\(^_^)/


 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise